AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genellikle önerilen besin programlarının çoğunluğunu proteinli gıdalar oluşturacaktır. Sabahları maksimum 5 yumurta + yulaf ezmesi iyi kilo aldırıyor. Gün içerisinde toplamda 500-600 gram olacak şekilde tavuk göğsü tüketmeniz iyi olacaktır. Örneğin öğlen 12:00'da 200 gram tüketirsiniz, 16:00'da bir 200 gram daha tüketirseniz, 21:00 gibi son 200 gramı da tüketebilirsiniz. Fazla gelirse son 2 adet 200 gramı 150 gram olarak da azaltabilirsiniz. Yanında birinci önceliğiniz pirinç pilavı olmalı, yoksa bazı spor salonları ve marketlerde satılan "proteinli sporcu makarnası" almanızı öneririm.

1 Ayda nasıl bir değişim gözlediniz bilmiyorum ancak genelde ilk belirtiler 2 ay dolduğunda başlıyor. Yaklaşık 7 aydır yapıyorum, iş nedeni ile bırakacağım yakında. Beslenmenizi yetersiz kılacak durumlar varsa, hocanızdan da tavsiye alarak Gainer almanızı öneririm. Gainer olarak Mass60 ürününü kullanıyorum. Önemli olan karbonhidrat ve protein içeriğinin yanında Kreatin de barındırıyor olması. Tabi şimdilik erken olabilir, 1 ay daha bekleyebilirsiniz protein tozu için.
Abi, dediklerini kismende olsa yapiyor gibiyim. 63'den dedigim gibi 64 ila 65 arasi 1 aylik zaman diliminde olmadi, spora baslamadan once ogunlere agirlik vermistim sadece. Besin takviyesi onerin icin tesekkur ederim. Bu gibi takviyer hakkinda bobreklere zarar verdigi hakkinda bir soylenti duydum. Sen nasil bakiyorsun bu besin takviyesi olayina?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi