merhabalar, forumda konusu mevcut bir girişimim oldu ve hala peşinden koşuyorum. lakin biliyorsunuz ne ev alırken ne giriş yaparken eksikler hiç bitmez.
themeforest'tan socialchef tarif temasını aldım (
bkz.)
mobil uygulamayı hayata sokmak için api sistemlisine, wp temalısına bile razı gelerek forumdan iş verdim, lakin maddi sıkıntı yaşatmazken hep yarı yolda bırakıldım. kimse iş tamamlayamadı.
any mobile theme switcher eklentisi ile bi childtheme oluşturup kendi mevcut bu aldığım temayı editledim (zaten responsive) fakat pluginleri, navbarlara falan ayar çektim app store gönderdim ama ufak fakat çözebileceğim sebeplerden red yedim.
işin özeti: themeforest'tan sadece mobile üzerine bir tema almak istiyorum. lakin özel sayfa, post ve özel alanlarımı buna entegre edebilecek bir babayiğit var mı?
sorunsuz sıkıntısız.
en kötü ihtimalle sadece anasayfanın editlenmesine dahil razıyım. böyle mobilde şık gözükecek şekilde vs. sonra sayfa aşağıya kaydıkça navbarda bizle birlikte aşağı insin. hızlı ve stabil olsun. ecüş, bücüş olmasın.
DEMO RESİMLER (İŞİ BİTİREMEYEN ARKADAŞIMIZIN YAPABİLDİĞİ KADARIYLA, İSTEDİĞİM DE BÖYLESİ ZATEN)