Yorumları hiç okumadan size net ve doğru cevap vereyim.
Telefon görüşmeleri karşı tarafın bilgisi yoksa eğer kaydettiniz diye %100 siz suçlu duruma düşüyorsunuz. Mahkeme kayıtları delil olarak ele alabilir ama aynı zamanda almayabilirde. Bu tamamen yasak ama yinede suça göre mahkeme insifiyatine kalan bi durum.
Diğer parantez ise, mahkeme bu ses kayıtlarını ele alsa da almasa da şikayete bağlı ya da şikayete bağlı kalmaksızın mahkeme görüşmeleri habersiz bir şekilde kayıt altına aldığınız için size ayrı bir suç dosyası açabilir, karşı tarafın avukatı azıcık sağlamsa eğer açtırırlarda zaten.
Nereden biliyorum, 11 Aralık'ta başımıza gelen talihsiz bi olayın akabinde karşı tarafla olan tğm görüşmelerimizi kayıt altına almıştık. Ama bunları mahkemeden önce avukatlara döktüğümüzde her ne kadar delil olacak konuşmalar olsa da sadece kayıt ettiğimiz için bile biz suçlu duruma düşüyoruz.
Uzun lafın kısası, karşı tarafın bilgisi haricinde yapılan tüm kayıtlar sizi suçlu duruma düşürüyor. [COLOR="Silver"]
Benim özel görüşmelerimi eşim ifşa ederek delil olarak avukatına sunmuş ve avukatı bunların delil olarak kullanılacağını söylemiş.
Neticede benim özel hayatımı kapsayan görüşmeler ve eşim 3. şahıs olarak kalıyor. Telefon görüşmelerim eşim ile değil tamamen farklı kişilerle yapılan görüşmeler fakat görüşmelerimin içinde eşimin adı geçiyor. Adının geçmesi nedeniye kendine hak çıkartıyor.