merhalar 6 ay önce sitelerim vds barındırıyordum inanılmaz derece performanslıydı haberlere fotoğraf ekleyince hiç beklemiyordum aşırı hızlıydı. normal reseller dönüş yaptım. fakat döneceğime pişman oldum.performans açısından tatmin etmemekle birlikte zaman zaman yavaşlamalar şahsen beni bezdirdi.
sitem öyle hitli siteler değil 10 taneye yakın site wordpress kurulu ahım şahım hitleri olmayan siteler.
vds kullanımım boyunca bir kere dahi panele girmiş değilim. anlamam etmem. bu yüzden bu işten birazda anlayan yükünü hafifletmek isteyen sunucusunda ortak alan verebilecek birisi var ise veya bu şekilde niyetlenen birisi var ise ortak olmak isterim.
eskiden 1 gb ramli bir vds sunucu işimi kolaylıkla görmekteydi. fakat artık yeni sitelerimde var. 8-10-12-14 gb ramli ortak bir sunucu işimi görecektir. ortak olacağımız kişinin yükü ağır veya daha büyük ramli bir sunucu istemesi halinde sıkıntı olmayacaktır.
tr lokasyonda olursa yurt dışı lokasyonda olur o yönde bir sıkıntı olmayacaktır.
bu işte tabi en önemli unsur güven olayıdır.. birbirmize güvenebileceğimiz r10 da uzun süredendir aktif ticaret yapan veya saygın kişiler tercihim olacaktır.
not ödemeyi ben 6 aylık peşin yapacağım.düşünen veya sunucusunu ortak bir şekilde kullandırmak isteyen kişiler pm ile ulaşabilirler.