MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sen benim kadar futboldan anlasan spor yazarlığı yaparsın yorma sen o güzel kafanı

Bizim kaçırdığımız pozisyonlar bizimle alakalıdır,kimseyi alakadar etmez. Fakat bi takım 9 kişi kalmalıyken 11 kişi maçı tamamlıyorsa bu bizi ilgilendirmeyi aşar bazılarının elinde fena patlar.

Bu sezon 2 tane nizami golümüz verilmedi,dün kini saymıyorum hakem düdük çaldı -sözde- faul yüzünden. Eğer o 2 gol verilseydi bugun +4 puan fazlamız olucaktı ( bunlar tartışılan pozisyonlar değil çizgiyi aşıpta -sözde- verilmeyen gollerdir ) Dün olan tek olay bu düdük meselesi değil,hakemden iyice yüz bulup hareketlerine devam eden fenerli oyuncular mesele.

Şu fenerliler hiçmi merak etmiyor,Türkiye'de neden sadece feneri fenerliden başkası sevmiyor,az biraz sempati duymuyor diye ? Gs yada bjk bir avrupa maçı oynasın %90 taraftar Türk takımının kazanmasını ister,fakat benim çevremde gördüğüm bu fener maçı olunca %90 ı fener kiminle oynarsa oynasın karşı tarafı tutuyor.Kıskanıyorlarmı insanlar başarılarınızı öyle olsun bu gs ye olur değilmi ? Açık konuşayım,çok koyu bir Bjk taraftarıyım ve gs yi fb den 3 kat daha çok severim.

Insanın biraz kendinde araması gerek.
Herseyine son sozune kadar katiliyorum, son sozune de atifta bulunmak icin; "92-93 sezonunda, 2 takim sampiyonluk yolunda, hatirlayin ne oldu Ankara`da, 8-0i unutmaa..."

Kursakta kalan bir bu sampiyonluk degildi, Arif`e orta sahadan verilen penaltilar vardi o zamanlar. Simdi de yine ayni seyler yapiliyor, artik herkes acik secik konusuyor bunu.

Turkiye`de 2 buyuk kalsin isteniyor, 3.ye de (Besiktas) Turkiye Kupasi yeter...

Taraftariyla, durusuyla, itibari ve onuru ve haysiyeti ve "serefli ikincilikleriyle" bu takimi kimsecikler ortadan kaldiramaz. Adamin boynunu altina sokarlar.