TurkeKul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba herkese hayırlı işler,

WP sitem için web hosting kullanıyorum. Trafik, Disk Alanı, E Posta, Sub Domain, MySQL Veritabanı limitsiz bir paket. Ancak ben memnun değilim. Çok fazla sunucu hatası, yavaşlık sıkıntısı çekiyorum. Bir arkadaş vps kullan dedi ancak bu konuda bilgim yok. Sorularıma geçersem;

1. VPS ye geçtiğimde şahsi olarak benim yapmam gereken bir işlem oluyor mu, sıkıntı, kopukluk, bağlantı problemi vs de firma her şeyi halleder mi yoksa benim de yapmam gerekenler var mı? Bir yerde okudum bu işten anlamıyorsanız geçmeyin demişti.

2. VPS'lere bakıyorum bunların en düşüğü yani başlangıç paketi 1 çekirdek 1 RAM, 30-40 GB Disk, 1-2 GB aylık trafik vs. Başlangıç paketi limitsiz bir web hostingden daha mı hızlıdır, daha mı iyidir? Kısaca şu anda kullandığımı bırakıp ona geçmeye değer mi yoksa daha üst paket mi almak lazım?


Yorum yazarsanız sevinirim.

1.Genelde firmalar bu talep üzerine yapmaz ücretli olarak destek verirler.
cPanel kurulumu ayarlanması, diğer yazılımsal optimizasyonlar yazdığına bakılırsa pek sana göre değil Firmaya para bayılcaksın anlamına geliyor buda, bütün kurulumları ücretsiz olarak kurup ayarlayacak firma varsa para vermezsin.

2.Ram ve diski kullanıcağın yazılım ve dosya boyutuna göre ayarlarsın. Aylık trafik önemli bu hususta sitene giren ziyaretçi sayısı çok yüksekse aylık trafik karşılamadığında sıkıntılar çekersin suspend yeme ihtimalin yüksek.

Şuan kullandığın paketin özellikleri CPU izini nedir ?