greyder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bkz önceki mesajda örnek yargıtay kararı koyuyorum
http://www.kararara.com/forum/viewto...p?f=21&t=10465

ama müşteri hizmetleri böyle diyor bu nedenle suç şeklinde yorum yapıyorsunuz,

hukuk farklı alandır, ben 35 yaşımda sırf bilgi asimetrisini bir miktar simetrik hale getirebilmek için Adalet MYO okudum, Yüksek Lisans yaptıktan sonra tekrar ön lisansa döndüm yani

aksi kanıtlarınız varsa tartışalım, değilse insanları yanlış yönlendirmeyin,
hocam ben çıkıp desemki benşim haberim olmadan izinsiz ses kaydımı aldılar ne yapacaksın cuç dostum adam uğraşmamk istememiştir kalkıp kararı bozdurabilirdi yani ama kanunen ses kaydı almak suç yani

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:07:08 -->-> Daha önceki mesaj 16:05:24 --

Markalino adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zaman beni bir banka veya başka bir kurum aradığında reklam veya başka birşey için konuşmamız kayıt altına alınmaktadır dediği zaman , ben kayıt altına alınmasını istemiyorum bu şartlarda konuşmak istemiyorum dediğimde beni ne bir daha arıyorlar nede konuşmayı devam ettiriyorlar
aslında bu sizin yararınıza ,ileride herhangi bir durum olduğunda delil olarak konuluyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10:39 -->-> Daha önceki mesaj 16:07:08 --

VNOkyanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Yıllardır TTNET kullanıyoru. 16 Mgb internet hızım var ancak hiçbir zaman 16 görmedim hep 5-6 seyrediyor. Günlerdir televizyonda dönen ttnet fiber reklamları canımı sıktı ve telefonla müşteri hizmetlerini aradım.

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde aynı zamanda ses kaydına aldım konuşmaları. Onlar da bizimkini alıyor nasıl olsa. Sonra dedim ben fibere geçmek istiyorum. Tamam dedi alt yapı kontrolü yapalım yaptı alt yapınız uygun değil dedi. Bende dedim TV de bağırıyorsunuz Ağrıda fiberliyoruz Karsta fiberliyoruz İstanbul'un göbeğinde nasıl fiberleyemiyorsunuz dedim.

O da doğal olarak her zamanki bahaneleri sıraladı. Sormak istediğim soru şu: ben bu normal konuşmayı ses kaydına aldım ve internette yayınlarsam suç teşkil eder mi ?

Avukat veya ilgili arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Sonuçta aldığımız bir berbat hizmet var ve paramın karşılığını vermiyorlar.
ve buna ek olarak firma adına karalama yapamazsınız firma size yüklü bir dava çaabilir hani tvlerde böyle altta minak minak yazılar varya onun yüzünden bu arada yanlış anlama bende senin gibi aradım türkiyenin merkezinde ankaranın merkezinde otuyorum ama fiber değil fiber nerede diyorum siteleri gösteriyolar