VNOkyanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Yıllardır TTNET kullanıyoru. 16 Mgb internet hızım var ancak hiçbir zaman 16 görmedim hep 5-6 seyrediyor. Günlerdir televizyonda dönen ttnet fiber reklamları canımı sıktı ve telefonla müşteri hizmetlerini aradım.

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde aynı zamanda ses kaydına aldım konuşmaları. Onlar da bizimkini alıyor nasıl olsa. Sonra dedim ben fibere geçmek istiyorum. Tamam dedi alt yapı kontrolü yapalım yaptı alt yapınız uygun değil dedi. Bende dedim TV de bağırıyorsunuz Ağrıda fiberliyoruz Karsta fiberliyoruz İstanbul'un göbeğinde nasıl fiberleyemiyorsunuz dedim.

O da doğal olarak her zamanki bahaneleri sıraladı. Sormak istediğim soru şu: ben bu normal konuşmayı ses kaydına aldım ve internette yayınlarsam suç teşkil eder mi ?

Avukat veya ilgili arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Sonuçta aldığımız bir berbat hizmet var ve paramın karşılığını vermiyorlar.
Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşı tarafa ses kaydını aldığınızı belirtmediğiniz için onayı olmadığı için açılan bir davada suç teşkil eder. Ayrıca yayınlasanız ne olacak zaten TTNET in ne *** olduğu biliniyor herkes tarafından
@Type;
yorumunuzun hatalı olduğunu belirteyim,

dediğiniz gibi olsa telefonda herkese sövüp cezasız kalırdık,


@VNOkyanus;

ortam dinlemesi şeklinde olmayan ve içinde kendinizin de bulunduğu görüşmenin kaydı delil olarak kullanılabilir.
Bu delili sunduğunuz için ceza da almazsınız,
işte bu da delili
http://www.kararara.com/forum/viewto...p?f=21&t=10465
Size karşı gizli olmayan bir haberleşmeyi kaydederek haberleşme gizliliğini ihlal etmiş olmazsınız, ama bunu internete koyarsanız ihlal etmiş olursunuz.

Mahkeme de hakkınızı arayacaksanız bu kaydı delil olarak sunmaktan çekinmeyin ama sizin yerinizde olsam internete koymazdım