CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen bunları düsünüyorsun da istihbarat görevlilerimiz düsünmüyor mu ?

Allah bilir kac tane olayı onlüyorlardır, ama bu degildir ki bu saldırıda istihbaratın hatası yok. Mutlaka hatası var ki patlama yasandi.

Ama senin mesajlarini dikkatle takip ediyorum, hep ayrimci, kirici, insanlari provake edici mesajlarin var.

Hayatını kaybeden vatandaslara, Allah rahmet eylesin. Umarım bu tür adice, şerefsizlikce yapılan saldırılar biter, bunun kökünü vatanca, milletce hep birlikte kazıyacagiz inş.

bende sizin gibi düşünüyorum. Allah rahmet eylesin ölenlere. Umarım bu kötü olaylar bir daha yaşanmaz. İnşallah köklerini kazırlar. Niyet olarak türkiyede ki herkes aynı niyette. Yani şu yazdıklarınıza yok hayır böyle olmasın diyecek insan yok gibi.

Ama bu olayları yapan teröristler kadar , bu olayları önleyemeyen güvenlik görevlilerinin de suçu var. Türkiye de ne yazık ki insanlar siyasi görüşleri örtüştüğü için işine gelen kısmını eleştiriyor. Ben hem teröristi hem önleyici olamayan devlet görevlilerini eleştiriyorum.

Hz ömerin bir lafı vardır. "Fıratın kıyısında bir kuzuyu kurt kapsa , allah hesabını benden sorar." diye.