Netfaktor'ün eleştiriye açık olacağını düşünürek düşüncelerimi iletmek isterim.
Bildiğim kadarı ile Netfactor'ün hali hazırdaki datacenter alanında yangın söndürme sistemi bulunmuyor ama belirtilen vip alanı bu datacenter alanı içerisinde yer alırken içinde bir bölümken bunun yangın söndürme sistemi var nasıl denilebiliyor? yangın geçirmeyen plakalarlamı yapılmış? sanmıyorum zaten bunada açıklık getirilmemiş. Olduda bir yangın çıktı etrafı yanıp vip alanmı sağlam kalacak.. kaldı ki omurga gittimi içerdeki vip bölüm nasıl ayakta kalıyor? Tüv, ISO v.b. sertifikasyonlara sahip verimerkezlerinde standart olan şey, yada olması gereken şeyler neden vip diye sunuluyor? Netfactor sektörde iş yapan firmaları teknik personeli bilgisiz cahil görmesin lütfen. bakın her daim verimerkezlerinde sorunlar olabiliyor. hizmeti nasıl verdiğinizin yanında profesyonelmisiniz buna bakıyor insanlar. Verimezkezlerinden canı yanmış biri olarak bunları elştiremeden geçemiyorum. Umarım tüm verimerkezi alanı için aynı çalışmalar yapılır, standart kaliteye kovuşup iyi hizmet verebilirler.
tabi amaç müşteriye kendini özel hissetirmekse bilemiyorum bu duygusal bir konu.. işte duygusallığa gerek yok.