esrae adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Hepsini uygulayacağım. Bu arada sitem www.gidipgormeli.com Sizin gözünüze çarpan herhangi bir hata varsa dönüş yapabilir misiniz bana?

Teşekkürler
Ben bir sitedeki hataları görecek kapasitede biri değilim, kör olsan görebileceğin bir hata olacak belki ancak o zaman. Site bana ait olsaydı neler yapardım o konuda birkaç söz daha edeyim madem.

İçerik basmaya yoğunlaşırdım, tatil mevsimi geliyor.

Kısaca bir baktım, o yazılar sadece sizin gezip gördüğünüz yerler hakkında mı? Görmediğim yerler hakkında da yazardım bilgi toplayıp.

Erken rezervasyon konusunda birkaç yazı (Nedir, avantajları, faydaları gibi farklı başlıklarla) eklerdim. Bavul nasıl hazırlanır, nasıl seçilir falan gibi seyahat ve tatillerle bağlantılı başka konularda da yazılar yazardım. Küçük çocukla tatil yaparken, güneşten korunmak - yanmamak için, tatilde saç bakımı, tatilde cilt bakımı, balayı otelleri, romantik tatil mekanları; böyle bir şeyler. Ben bunları şu anda sallıyorum, aranan kelimeleri kullanmak için küçük bir araştırma yapmak lazım tabii.

"Gezilecek yerler" temalı bir seri eklerdim. Önce bildiğiniz yerlere dair yazarsınız mesela, sonra da bilgi toplayarak bilmediğiniz yerlere dair. Cunda'da gezilecek yerler, Fethiye'de gezilecek yerler, şurada - burada gezilecek yerler gibi. Bunlardan birbirine bağlantı verirdim. (İç link. Cunda hakkında yazınız vardır mesela; bunlardan birinin sonuna Cunda hakkındaki diğer yazılar diye başlık açıp diğer ikisine bağlantı verirsiniz.)

Bunlar yaptığınız şeyler olabilir, aceleyle yazıyorum şu anda, sitenize azıcık baktım. Bir Twitter sayfası açın, bir Pinterest sayfası da açın. YouTube, Facebook ve Instagram sayfalarından söz etmişsiniz ama bunlar yok - veya da söz edilmemiş. Sosyal medyaya ciddi zaman ayırmak lazım, böyle bir zamanınız var mı bilmiyorum, olmayabilir izlenimine kapıldım. Sosyal medya desteği almak çok önemli, bunun için de sıkı bir çalışma yapmak gerekiyor. Sadece kendiniz için link vererek olmaz, başkaları takip edileceki etkileşim yapılacak; bilmem ne. Google Plus sayfası da açabilirsiniz aslında. Yerli ve yabancı seyahat gruplarında paylaşım yapabilirsiniz. İnsanlar güzellik olsun diye destek olmaz size sosyal medyada, ancak arkadaşlar, tanıdıklar falan yapar bunu; fazlası için mesai harcamak gerekiyor.

Twitter için ayrıca konuşabiliriz, ben 8 - 10 sayfayı idare ediyorum, sizin sayfanızı da bu ağa dahil edebilirim ama bu koşullu bir şey olur. Sayfanızı idare ettiğim sayfalar için kullanırım - onların paylaşımlarını sizin sayfanızda gösteririm yani; buna karşılık sizin paylaşımlarınızı da o sayfalarda lanse ederim. Bir süre için yaparım bunu gerçi, bunlar yorucu işler.

Bir "Nasıl gidilir?" serisi de hazırlayabilirsiniz. Şuraya, buraya, oraya nasıl gidilir?...tarzında.