Ben sizin tarafınızdan keyfi bir yedek istemiyorum. Makinanın yanması veya arıza vermesi benim problemim değil. Ben son aktif olan sistemin yedeğini istiyorum. Ben sizden haftalık yedek veya aylık yedek talep etmiyorum. Sabah benim size uyarı yaptığımda VDS ile oynandığını belirttiğimde aktifiti ve siz bakıyorum dedikten sonra Vds'yi restart atacağınızı belirttiniz. Ben burda keyfi bir yedek istemiyorum tarafınızdan. Sistemin yedeğini vermekle yükümlüsünüz.

Aynı zamanda 300 Liraya bu sistemi başkasına kurdurduğumun bilgisine sahipsiniz. Görüşmeleri 3'ümüz beraber yaptık farkındasınız herşeyin. Yedekleri veya zararımın maduriyetimin giderilmesini istiyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:41:50 -->-> Daha önceki mesaj 22:15:08 --

Hocam öncelikle konuda belirttiğiniz yedekle bu yedek aynı şey değildir. Evet ben müşteriyim ayda 1 kere yedek alırım. Makine alıyorum 12 gün sonra (Habersiz bir şekilde makine açıkken kapatılıyor) vede yedekler yok deniyor tarafıma. Bu nasıl hizmet anlayışıdır?

Ben hergün yedekmi alacağım? Makinenin 1 ayı dolmadan disk yanmasından makine kapanıyor ve yedek yok deniyor? Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır?

Mağduriyetimin kısa sürede giderilmesini istiyorum.