Ben backlink'in önemini çok sonradan fark ettim. Mutlaka backlink almaya başlayın günde 2-3 tane yeterli oluyor. Özellikle postlarda ciddi anlamda yüksele biliyorsunuz. Linkleri kısaltın mesela "www.r10.net/seo-konusunda-uzman-yardıma-ihtiyacım-var yerine www.r10.net/seo-konusunda-tavsiyeler gibi kısaltın belirlediğiniz anahtar kelimeye yönelik yapın. Ben teknoloji sitesi kurdum ve bazı teknoloji sitelerinde yazıların sonuna teknoloji-haber kelimesinin eklendiğine de şahit oldum. Bu yöntemi denemeye başladım hitim arttı. Büyük forum sitelerinde makalalelerinizi yayınlayıp altına kaynak diye kendi sitenizi koyabilirsiniz. Ben bunu da yapıyorum. İlk başlarda hit için yapıyordum ama sanırım seoya da etkisi oluyor. Çünkü rekabetin çok olduğu kelimelerde yükselmeye başladı sitem.

Günlük düzenli olarak makale girmeye çalışın bununda etkisi oluyor. Ayrıca sitenize baktığımda tema çok sade geldi kurumsal bir temaya benziyor. Menüler yetersiz. Menü açısından zenginleştirin derim. Ülke seçeneğini kategori menü olarak kullanıp menüleri kayak / safari / gezi / ülkeler / görmen lazım vs. gibi seçeneklendirebilirsiniz.

Resimleri mutlaka optimize edin. Resim alt etiketi ve google cache işini bende bilmiyorum ama mutlaka resimlerin boyutunu photo shop'dan düzeltin. en fazla 45 KB büyüklüğünde resim ekleyin.

Google gibi getir kullanın. Direk index alıyorsunuz ben yazı ekledikten birkaç saniye sonra googleye düşüyor.