Sony su geçirmezlik garantisini verir, hangi kullanım şartlarında geçerli olduğunu da açıklar.Muhtemelen o şartlar sizin durumunuzu kapsamıyordur.
Sony telefonları deniz suyuna dayanıklı değil bilginize.
1-2 hafta içerisinde bulanıklık geçecektir. sabret
Pirinç torbasına atın hocam 1-3 gün içinde hiçbir şeyi kalmaz.
telefon musluk gibi akışkan suya dayanıklı değildir. ayrıca deniz suyuna da dayanıklı değil. su altı çekim yapmak için uygun bir telefon değil sadece kazayla suya düşerse falan kurtulma ihtimali yükseliyor
Merhaba arkadaşlar,
4 ay önce bende aldım telefonu denemek için suya attım daha sonradan kamerası aynı şekilde hata verdi. Hepsiburada nokta com sitesinden almıştım. Yolladım kullanıcı hatası dediler.
Bende tüketici hakkımı arayarak paramı geri aldım

parayıda dün yatırdılar. Benim tavsiyem Sony ile iletişime geç resimlerini mail at su geçirmez diye denedim böyle mağdur oldum de yardımcı olurlar mı bilmiyorum geçmiş olsun.
z serileri suya dayanıklı. Su geçirmez değil.
Sony Z serisi sıkıntılı zaten, aynen öyle su geçirmeme garantisi veriyorlar, zaten bu özellik için bile satın alan var bu telefonu. Ne kadar dünya markası olursa olsun hocam elektronik cihaz işte sıkıntı çıkabiliyor. Değiştirmeleri gerekiyor, garanti devam ediyorsa, öyle kullanıcı hatası falan değil bu iş.
Garantisi devam etmiyor mu hocam? Ediyorsa sorun yok değiştirmeleri gerek ve değiştireceklerdir. Cihaz genel olarak bakarsan gerçekten çok kaliteli, umarım sony ürününe sahip çıkarda yenisi verirler.
Telefon 2 günlük bir bekleme sonucunda düzelmiştir arkadaşlar. Cevap veren herkese yeniden teşekkür ederim