maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mehaba arkadaşlar seo hocasının 125 liraya aylık satıgı seo paketi var 4 aylık için 500 lira tutuyor.Bu paketi daha önceden forumdan almış olan faydasını görmüş olan acaba r10 kimse varmı?? varsa görüşlerini fikirlerini almka isterim.?.
veya alıpda etkisini görememiş kimse varmı?.
seohocasi gördügüm kadarı ile işini düzgün yapan bir firma referanslarına baktım fazla referans göstermemişler fakat referanslar hep 1 sayfada . kendi siteleride kelimelerinde çogunlukla 1 sayfada onun için tercih sebebim olacak bu site. fikirlerinizi almak istedim.
Seo Hocası iyidir. Ben hiç çalışmadım ama profesyonel bakıyorlar konuya o ayrı. Ama kendi kelimesinde 1. sırada çıkıyor olması genelde kriter gibi görünsede ben buna kriter olarak bakmıyorum. Bu işi gerçekten yapabilen az sayıda firma var.

Benim önerim elitseo ile çalışmanız yönündedir. Bildiğim kadarıyla hem işlerini iyi yapıyorlar hemde 1. sayfa garantisi veriyorlar. 1 adet kelime veriyorsunuz verdiğiniz o kelimede yükselene (1. sayfaya gelene) kadar ödeme almıyorlar. Geldikten sonra ödeme yapıyorsunuz.

Bazıları şunu düşünebilir benim bundan ticari bir çıkarım var mı? Yok... Hatta benimle araları iyide değildir.

Ben çalışıp kızdıktan sonra haklı olduklarına ve samimiyetlerine inanmıştım. Artık benimle çalışmıyorlar. Yani parasını versemde çalışmıyorlar. Gerçi artık ihtiyacım var mı? Yok...

Ama ben bi görüşün derim. Sonuçta 1 adet istediğiniz kelimede bedavadan yukarı çıkarıp size ispat ediyorlar. Ben sadece öneride bulunuyorum. Gerçi reklam gibi oldu ama inanın değil.

Bana göre bu bahsettiğim firma bu işi çözmüş.

Sırlarını anlamak çözmek aylarıma ve baya bir parama mal oldu.

Tabi siz yinede deneyip kendi kararınızı kendiniz verin. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim.