bestofwp3444 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet çok komik mesajlar alıyorum, çoğuna cevap vermiyorum. 25 000'den fazla editöryal masraf harcanmış bir sitenin değeri bu kadar olması çok normal.

Bu kalitede başka bir siteyi daha ucuza bulurlarsa hemen alsın arkadaşlar
Hocam yazmayım dedim ama yukarıda ki posttan sonra yazma gereği duydum artık , site açılış tarihi 2013, 25k masraf yapılmış ve 6k-10k arasında ve 55k fiyat.

Hani bu kadar giderden sonra hit 10-15k arası olmuş olsa neyse diyeceğim ama 6k 10 arası bu gidere göre çok düşük.

25 000'den fazla editöryal masraf harcanmış bir sitenin hit değeri bu seviyede olmamalı, yüksek hiti olsa geliri az olsa bile bunu söyleyebilirdiniz sorun olmazdı, ama bu şekilde kimse harcanan 25k editöryal masrafı dikkate almayacaktır.

1k üstü adsense gelir, diğerlerini saymıyorum Adnow bitti zaten, Admatic zaten az çok bellidir geliri. Şimdi bu tabloya baktıktan sonra siz gerçekten bu fiyata alıcı çıkacağını mı düşünüyorsunuz?

Amacım konunuzu baltalamak değil, bende yüksek gelirli siteler sattım buradan ve emin olun biliyorum piyasayı. Atılan postlar sadece meraktan hocam zamanınızı boşa harcamayın bence.

Hayırlı satışlar dilerim.