[QUOTE=raskors;1071461516]Anlaşmalı boşanma davası açmıştır kabul etmişti ancak bu mailde sonra davada feragat ettim . Çünkü normal bir olay olmadığını anladım . Herşeyi ortaya çıkartmak istiyorum . Beni ka diri enayi yerime koydu ahlaksızlık yaptı[COLOR="Silver"]
Çekişmeli boşanma davan muhtemelen 3/4 yıl sürecek (5 yıldan fazla süren var) malum burası Türkiye.
Bu süreç zarfında hakim tedbir nafakası uygulayacak. Aylık ortalama 500 liradan sen hesapla artık. (çalışsan da, çalışmasan da o nafaka çıkıyor)
Bu süreçte her mahkeme günü sinirlerin alt üst olacak, akrabalar, komşular şahit olarak dinlenecek, yine bu süreçte karşılıklı iftiralar, tacizler, suçlamalar... ( kadın cinayetlerinin belirli bir oranda sebebi) ( yok erkek değildi, yok sapıktı vs..)
Türkiye'de hele ki şu son günlerde 'kadın cinayetler' 'kadınlara pozitif ayrımcılık' goygoyu nedeni ile mahkemeler tamamı ile kadınlardan yana. Zaten avukatın yokmuş, ki olsa bile ne yaparsan yap mahkeme kadın lehine karar verecek.
Medeni kanunumuzda şöyle bir madde var (boşanmalarda) erkek kusurlu olursa, kadın ağır kusurlu olursa haksız sayılıyor

Var mı böyle bir eşitlik, adalet anlayışı?
Bu konuda bu yazıyı sayfalarca yazabilirim, boşanma, tazminat, nafaka, çocuk vesayeti vs.. uzatmak istemiyorum. Ne yaparsan yap kanunlar kadını haklı çıkaracaktır. Bunun bir çok örneği mevcuttur.
Moralini bozmak istemezdim ama durum böyle... Lanet olsun diyeceksin, başımı belaya sokmayayım diyeceksin, bitireceksin.
Telefon kayıtları, mesajlaşmalar vs.. delil olarak kabul edilmiyor diye biliyorum.
Not: Türkiye'de bazı nazi kılıklı feministler ve fularını sevdiklerim, 'kadının beyanı esastır' diye kanunun çıkması için uğraşıyorlar... İşte o zaman Allah bizleri korusun.