Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: ciddi kişilere pm atacağım.
Site için istenen fiyat: 8500 lira
Sitenin aylık getirisi: ortalama aylık 2,000 tl ve üzeri
Sitenin açılış tarihi: 80 gün oldu proje aktif edileli
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel
Günlük hit sayısı: totalde 3-5 k arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1
Hosting dahil midir: evet
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Gelir ve nakit akışını buradan görebilirsiniz. ( 80 günde 6-7k arası nakit bıraktı proje)
http://prntscr.com/ag1vik

Proje tek site üzerine değildir.Millet meraktan pm istiyor projeyi anlatıyorum almıyorum diyerek projeyi bir nevi öğreniyor.O yüzden ya hesabından yeterli para olduğunu kanıtlayan yada 5-10tl gibi küçük kaporalar veren kişilere dtay anlatacağım.

Proje risksizdir banlanma uçma kaçma spam tpam riski yoktur.

Anlatabildiğim kadarı ile ; projenin sadece yıllık gideri vardır 150-200 lira gibi bir tutar söz konusu.

İnternette veya forumda aktif olan kişiler bu projeyi yürütür.Aldım bıraktım kazanayım yok.Günlük 10 dakika ilgi istiyor. Günlük 1 saat nete giremiyorsanız size göre değil bu proje.

Proje uzmanlık istemiyor.Kodlama bilmenize seo bilmenize gerek yok. Şuan gider yapmanıza da gerek yok.

Adsense ban yok , spam riski yok.Gelir ayrıca adsense ile değildir.Sabit müşterilerimiz vardır her daim banka hesabına ödeme yapıp projeden yararlanıyorlar.

Kim alıcı olursa her bir ödemeyi tek tek kanıtlayabilirim.Hepsinin tablosu tutuldu.Tek tek teyid alıp işlem yapılmışmı öğrenebilirsiniz.

Daha fazla detaya giremem.Kolayca risksiz gidersiz şekilde aylık 2k ve üzeri kazanmak istiyorsanız proje tam sizlik.

Kendi işimden dolayı ilgilenemeyeceğim bu aydan sonra. Projenin bana maliyeti 4 bindir.

Pazarlık vardır alana hayırlı olsun.( kimse pm diye mesaj atmasın ciddi alıcılar bana ulaşsın lütfen )

Kimse fiyatada takılmasın.Bende biliyorum 15-20 bin sitemeyi ancak hem elimden çıksın hemde proje pasif hale gelmesin diye hem satılacak fiyat belirledim.
Daha önce yüksek mebla ile ticaretimiz oldu hocam. Rica etsem detayları iletir misin lütfen?