Merhabalar arkadaşlar.

Biliyorsunuz ki uzun süredir, NetGSM bölge bayisi olarak EkoGSM adı altında çalışmalar yürütüyorum.

Forumumuzdan birçok arkadaşımız, gerek SMS, gerek telefon, gerekse Santral hizmetlerimizden faydalanmaktadır.

Ben istiyorum ki, hali hazırda NetGSM abonesi olan, yani EkoGSM bayi müşterisi olmayan tüm arkadaşlarımızı EkoGSM'e taşıyalım.

Peki hem size hem bize ne faydası olacak?

Benim müşterim olduğunuz için ben portföyümü geliştirmiş ve bayi sıralamasında üst sıralara yükselmiş olacağım. Bu da bana hem statü hem de maddi kazanç olarak geri dönüş sağlayacak.

Sizin için faydaları ise, hem herhangi bir problemde firmadan önce direk benimle irtibata geçip sorununuzu çözebileceksiniz, hem de mevcut kampanyalardan ve bayilere özel hediyelerden ilk olarak ve avantajlı şekilde yararlanabileceksiniz.

NetGSM'den EkoGSM'e geçince herhangi bir şey değişecek mi?

-Kesinlikle hayır arkadaşlar. Hiçbir şey değişmeyecek, baştan sona aynı sistemi aynı şekilde kullanmaya devam edeceksiniz. Yani hiçbir endişeniz olmasın.

Gelelim en güzel bölüme;

Eğer NetGSM üzerinden aldığınız hizmetin aranma, arama, sms ve santral kullanım hacmi yüksek ise, yani sistemi ortalamanın üzerinde bir aktiflikle kullandığınızı düşünüyorsanız, kazanç paylaşım sistemine dahil olabilirsiniz.

Eğer yüksek kullanım oranlarına sahip olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen

cculha{@}hotmail.com Skype adresim üzerinden veya cihan[@]ekogsm.com mail adresim üzerinden benimle irtibata geçin.

Dileyen aboneler kullanım hacimleri üzerinden gelir sağlayabilecekleri, dileyen aboneler ise, geçiş sonrası kontroller tamamlandıktan sonra transfer ödemesi alabilirler.

Detaylar için lütfen ulaşın.

R10 üzerindeki tüm NetGSM abonelerinin EkoGSM'e transfer olması için başlattığım bu çalışma ve kampanyada bana destek olursanız sevinirim.

Kazançlarımızı paylaşalım, hep birlikte kazanalım.

İyi çalışmalar dilerim.