Dediklerinize katılıyorum. Geçen ismini vermek istemediğim forumda çok popüler bir makale yazan şirkete referanslarına güvenerek makale yazdırdım. E-ticaret sitem için tanıtım yazısıydı. Fakat hem makaleler geç geldi hemde neredeyse hepsi baştan savma yazılardı. Ben öyle ahım şahım bir yazar olmadığım halde aklıma öyle konular geldi ki gelen makaleleri görünce dedim ben neden bu sektöre girmiyorum ki? Hele bir makale vardı, tamamen sitede ki kelimeleri alıp yazıya yapıştırmışlar. Amaç makale yazmak değil kelime kotasını doldurmak.
Ben şu saatten sonra makale yazarlarına verilen paraya acıyorum. Tabii ki işini hakkıyla yapan bir kaç kişi var ama genel anlamda çoğu yazmak için yazıyor. Yeter ki kelime kotasını aşsın. Acaba bunu okuyan birisi çıkar mı, ne derece de faydalı olur yok. Bir de sanırım kimse benim bu konuda yeteri kadar bilgim yok yazamam demiyor. Bilgisi olsa da olmasa da her konuda yazan var. Bu da kaliteyi düşürüyor.
En iyisi oturup bir kaç gününüzü makale yazmaya harcayacaksınız. Hem verdiğiniz para boşa gidiyor, hem işten memnun kalmıyorsunuz hem de zaman kaybı.