Hosting seçeneklerinden önce yapılması gereken web sitesi optimizasyonudur, sitenizi optimize edin yada yaptırın, cache kullanın en son çözüm hosting plan değişimi olsun. Sitenizi birde buradan test edin optimize ip uçlarını görebilirsiniz
TIKLAYIN 
bu cıktı hocam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:20:57 -->-> Daha önceki mesaj 03:17:40 --
Bu sunucu gunluk ortalama kaç kişiyi kaldırabilir ?
Bunun cevabını buradan bu şekilde alamazsın. 1 sayfa html siten varsa yüzbinlerce kişiyi kaldırabilir.
Ağır php koşan ve devamlı işlem yapan bir siten var ise işlemin büyüklüğüne göre 1 kişide kilit bile olabilir...
açılış hızlarıyla ilgili olarak, google pagespeed, gtmatrix ve pingdoom testlerini ve onların önerdiği düzeltmeleri acilen yapmanı öneririm.
Sitende cacheleme de durmayı ihmal etme. Sunucu tarafından ayarlar da çok önemlidir. php.ini ayarları, varsa nginx ya da litespeed ayarları, mysql ayarları ve cachelemeleri ve http ayarları...
Bilen birisinden yardım almanı öneririm...
cache eklentısını sıteme kurdum 2 gun once ınternette goruldugu gıbı ayarları yaptım bugun sıtem tablo hatası yuzunden hıcbır post gorunmez hale geldı bılmıyorum eklentı yuzundenmı isimtescıl destek ekıbı duzeltıverdı sorunu cache programını bır kez kurduktan sonra yetmıyormu ? ayrıyetten
1gb ram
1 core işlemci
10 gb disk
500 gb trafik var natroda sunucu paketı olarak onemoree com websitem gunluk 2 3 k user kaldırırmı bu sunucuyla almamı onerırmısın