Bir mail atıp sitenizi bir kere daha değerlendirmelerini isteyin. Siteye güveniyor musunuz ama; özgün içerik, düzenli güncelleme falan? Bu noktada muhatabınızın kaliteye önem verip vermemesi önemli değil, sizin bu değerlendirmeyi isterken bir dayanağınız olmalı. Güncelliyorum, özgün yazılar ekliyorum; neden hala platin üye olamıyorum..gibi.

Kıvırtık bir cevap verirlerse bir süre daha bekleyip sitenize altın üye olduğunuzu belli eden bir şeyler eklediyseniz silin gitsin onları. Sanırım büyük ihtimalle mail atıp bunun sebebini soracaklardır, o zaman samimi bir cevap yazın - ben öyle yapmıştım. Sitem özgün, düzgün ve güncellenen bir site; buna rağmen hala platin üye olamadım, bu durumda Bumerang'ı gerekli görmüyorum - faydalı bulmuyorum tarzında bir şeyler yazmıştım.

Bumerang'da fayda sağlayan üyelik tipi platin üyeliktir, düzenli olarak hesabınıza bir şeyler ekleyip sitenize link verdiğiniz taktirde az - çok bir geri dönüş olur. Bazen yazınızı vitrin mi neydi, oraya eklerler, o zaman baya bir dönüş olabilir.

Bumerang tekliflerine gelince, ilk başlarda 1 - 2 ekledim, şimdi teklifler geliyor arada bir, bakmıyorum bile. Ben siteme 20 liraya, 25 liraya tanıtım yazısı koyuyorum; koskoca Hürriyet 9 TL takdir ediyor. Ondan da şunu kesecek, bunu kesecek, 50 lira birikecek de para ödeyecek - kalsın. O kadar emek koymuşum, o emeğe karşılık o takdir ettiği şey yetersiz bana göre.