Çok fazla etiket göstermeyin.
Aynı etiketle şişirilmiş yazılar girmeyin. 250 kelimelik yazının içinde 10 kere "Marmaris otelleri" ifadesi geçmesin mesela.
Fotoğraflara farklı isimler vermeye çalışın. Marmaris'le ilgili bir yazının fotoğraflarını Marmaris, Marmaris tatili, Marmaris gezisi, Marmaris otelleri, Marmaris'te tatil, Marmaris turları, Marmaris gece hayatı, Marmaris gezilecek yerler, Marmaris X antik kenti...şeklinde isimlendirmek gibi. Fotoğrafı isimlendirip siteye ekledikten sonra "Tanım" yazan yere de bir şeyler yazın.
Özellikle çok fotoğraf kullanacaksanız, fotoğrafları fotoşopla boyutlandırın ve webe uyarlayın. (Ben bunu medium kalitesinde yapıyorum.) Aksi taktirde zamanla büyük, ağır fotoğraflar yüzünden hosting'de kapladığınız alan haddinden fazla şişebilir. Bunu geç öğrenmenin sıkıntısını fena halde çektim ve çekiyorum, hala daha eski fotoğrafları bu şekilde düzenlemeye zaman ayırıyorum.
Fotoğrafları tek tek güzelce isimlendirmenin şöyle bir faydası olur; onlardan da indeks alırsınız. Bir de, Twitter'da mesela, yazınızla ilgili bir tweet atacağınız zaman sadece yazının değil tek tek fotoğrafların da linkini verin.
Aynı yer hakkında 1'den fazla yazı yazın. Otelleri, gezilecek yerleri, tarihi güzellikleri....falan gibi.
Arada bir aranma hacmi düşük olan konularda da yazılar ekleyin. Daha kolay yükselirsiniz, hem motivasyon olur, hem de sonuçta az da olsa onlar da aranıyor; birilerinin dikkatini çekebilirsiniz.
Herhangi bir şeyin uzmanı değilim, bunlar zaman içerisinde öğrendiğim şeyler. Umarım işinize yarayacak olanları vardır.