Merhaba arkadaşlar, başkasına kodladığım bir haber yazılımı elimde kaldı. Forumda birkaç satma girişimim oldu ama sonuçsuz kaldı. Ben de onca uğraşmışım boşa gitmesin diye kendim kullanayım istiyorum ama sektör hakkında hiç bilgi sahibi değilim.
Alakasız olsa da ilk sorum tasarım hakkında.
İlk hali böyle idi, şimdiki hali ise imzamdaki haber linkinde. Sizce hangisini kullanmalıyım?
Başka bir sorum ise news hakkında. Şimdi ben bu siteye zamanla birçok modül eklemek istiyorum, getirisine göre belki haber modülünü kaldırabilirim bile. Örneğin yine imzamdaki araba özellikleri bağlantısındaki içerik gibi. İlan, iş rehberi, astroloji vs o anki ruh halime ve zamanıma göre modüller eklemek istiyorum. Haber dışında da içerik barındıran bu tür siteleri newse sokmaya çalışmak doğru mu? Artısı eksisi ne olur?
News kaydının doğru adım oalcağı sonucuna varılırsa news kaydı için eksik gedik nedir? Neler yapmalıyım? Künye sayfası yapçam onu biliyorum, bunun dışında yapmam gereken bişey var mı?
Yazmaya başlamadan önce aklımda daha çok soru vardı ama yazmaya kalkınca unuttum.
Hem site hem sektör hakkında bilmem gerekenleri kısaca paylaşırsanız çok sevinirim.
Saygılar.
.