dknyc1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu siteyi yaklaşık 1 ay önce açtım. http://www.tarihicihan.com/ 128 adet orjinal makale var. wordpress veri tabanı kullanıyorum. ve tüm seo eklentilerini kurdum. ama gelin görünki günlük tekil ziyaretcisi 5 6 yı geçmiyor. nerede hata yapıyorum anlamadım. yardımcı olabilecekler varsa sevinirim.
Forumda seo ve site analiz yapmayacağım diye kendime söz vermiştim ama sizi samimi buldum kısa bir analiz yapayım.

site:tarihicihan.com
Açılan konular
Konular tamamıyla hiç bir insanın hayatı boyunca merak ederek Google de aramayacagı konular.
Şu konuyu okuyan kaç arkadaşımız"Hunlarda At" diye Google de arama yapmıştır sizce ?
Analiz sonucu
tarihicihan.com sitesinin makale bakımından özgün lâkin insanların Google aramalarına hitap etmeyecek bir site olduğu aşikardır.Bu site tamamıyla webmaster için hobi yada çok uzun süre harcanıp çok az sayıda bir kitleye hitap edebilecek yapıdadır.
Analiz tavsiyesi
Site sahibi bu site üzerinde kâr amacı gözetmiyor ise zaten masrafda çıkarmayacak bir yapıda olduğu için hobi olarak devam edilmelidir.Hit kaygısı maddi hedefi olan bir webmaster ülkesinde ve dünyada olan güncel her konuyu takip ederek insanların Google üzerinde yaptığı arama kriterlerine hitap eden siteler açmalıdır.

Şimdi analizimi okudunuz kendinize şu soruyu sorunuz.Yukarıda bir üyenin ekran resmini paylaştığı ücretsiz kpss bloğu neden hit alıyor ?
Cevap: Çünkü bu ülkede en büyük kaygı yaşam mücadelesidir.Gençler devlet memuru olarak bir nebze daha iyi bir çalışma ortamında daha iyi bir yaşam sürmek istiyorlar.Bu ülkenin nüfusunun çoğunluğunu gençler oluşturuyor.
Halkın taleplerine cevap vermeyen hiç bir site başarılı olamaz.
WEBMASTER DÜNYASINDA ARZ TALEP İLİŞKİSİ KANUNDUR.