masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gezinti başladı: 20:18
Hocam bu şekilde mesaj atmayınız lütfen. Gezinti başlama ip ve kullanacağınız nickleri en baştan belirtin bitişi en son eklersiniz. Bu şekilde siz gezinti yaparken arkadaşlarda sitelerinde hangi ip hangi nick kime ait görebilir. Bu konuda özelden ulaşanlarda oldu lütfen dikkat edelim.

---

@akif68@cwlerde@NarKo@humpyers@canem72@Pathology@sadikagar@masterthone@Carizmatic1@anidengelirim

Telafi gezintilerinde yorum yapılış şekline şöyle bir kural ekliyoruz arkadaşlar,

Telafi yapıldığı zaman yorumlar art arda değil, min 3-4 dakika aralıklarla yapılmalıdır. Gezintiler sağlıklı ve doğal bir şekilde gerçekleştirilmelidir.

Bu kuralı artık eklememiz lazım çünkü son zamanlarda bazı telafilerde sık sık yaşanmaya başladı yorumlar yazılıyor birden gönderiliyor veya çabuk bitsin diye baştan savma yapılıyor vs. arkadaşlar böyle yapacaksanız hiç yapmayın çıkın gruptan zamanınızı boşa harcamayın. Çünkü herkes sitesini yükseltmek ve google açısından da iyileştirmek istiyorsa her şeyin doğalı en güzelidir.

Yeni kural olduğu için herkesi etiketledim, buna itiraz eden çıkmaz herhalde diye düşünüyorum sonuçta herkesin sitesi için geçerli fakat itiraz etmek isteyen varsada özelden yazsın bana