Hocam anlaşılmayacak bir şey yok, bu gibi durumlar yaşanmasın diye her gün herkesin gezintisini kontrol ediyorum ben.
bu linkten gezinti tablosuna bakabilirsiniz, aynı zamanda bu link konudaki ilk mesajda da vardır büyük bir şekilde.
gördüğünüz gibi 9 ve 10 mart tarihlerinde gezinti yapmamışsınız, sonra 10 mart tarihinde
@Carizmatic1 nickli arkadaşımız şu mesajı iletti bana,
Bende 10 mart akşamından itibaren sitenizi kaldırdım. 10 martta da gezinti yapılmadı olarak işaretledim çünkü 10 mart akşamına kadar ben sitenizi kaldırmadan önce insanlar sizin sitenize gezinti ve yorum yaptı. Adil olması açısından o iki günün telafisini yapmanız gerekiyor ki buda 5 yorum ve 45 dk gezintidir ve bunu size daha önce iki kere söyledim. Eğer linkinizi kaldırmasaydım bu 10 yorum ve 2 saat gibi bir şeye birikecekti daha zor olacaktı bu sebeple kaldırdım. Umarım bütün durumu anlamışsınızdır. Telafiyi yapın, site linkinizi iletin tekrar ekleyeceğim.
Anladım.Ben 3 tane daha yapınca sitemi ekleyeceksiniz dün 2 adet yapmistim. Ben bu geceye kadar 3 adet yaparim sonra yarın normal Bi sekilde devam ederiz