STRATO'nun müşteriye yaklaşımı pek hoş değil ne yazık ki!

Önce DNS ayarları yüzünden yazıştık durduk, sonra bana 5-6 gün sabretmemi en sonunda da çözeceklerini yazdılar. Sonra durduk yere para iadesi yaptılar ve haber vermediler, onu da tesadüfen banka hesap hareketlerimi kontrol ederken farkettim ama baktım hesapta domain duruyor. Sonra normal mailleri Türkçe gelirken bunda nedense İngilizce bir mail attılar ve domainin parasını ödemem gerektiğini!!! söylediler! Bugün tekrar ilgili yeri İngilizce menüde epey bir arayıp tarayıp buldum çünkü TÜRKÇE MENÜDE BİRAZ ZOR, BULUNAMIYOR!!! Sabah tekrar ödeme yaptım, ne kadar ilginçtir ki biraz önce yeni bir mail geldi :

Sayın xxxx,

xxxxx müşteri numaralı sözleşmenizin üzerine bir engel konulduğunu bildirmek istiyoruz.

Bu engelin birden fazla sebebi olabilir. Bu sebeplerden biri bekleyen bir ödeme olabilir. Kişisel sözleşme ve fatura bilgilerinizin genel görünümünü ve varsa ödenmemiş faturalarınızı www.strato.com/apps/CustomerService adresinde STRATO Müşteri Hizmetleri Panelinizde bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,

STRATO Müşteri Hizmetleri

Şimdi bu adamlar ne yapmaya çalışıyor olabilir?

1 Dolara domain vermek istemiyoruz, bu yüzden sizden ya daha fazla para alana kadar ya da domaininizi gözümüze kestirirsek domaini elinizden alana kadar sizi süründüreceğiz demek mi istiyorlar?

Ben de kendilerini artık kendi sebepleri neyse beni ilgilendirmiyor bu yıldırma politikasına son vermelerini, bir domain aldık diye kırk dereden su getirmelerinin amacının ne olduğunu sordum ve durumu düzeltmezlerse kendilerini gerekli kurumlara hakkımı aramak için şikayet edeceğimi belirttim.

Bu arada domain süper bir domain değil ama dns ayarları bir türlü olmadı diye sonrasında net uzantısını alıp içine yeni bir site kurmuştum, galiba gözlerinde kıymete bindi ki sürekli hesabı devredışı bırakmaya uğraşıyorlar, ben de inada bindireceğim bundan sonra.