hocam uyuya kalmıiım ama gezintiyi açtım ipden kontrol edebilirsiniz nerdeyse 4 5 saat açık kaldı ben şimdi 2 yorum atsam bugün ve dün için olur mu
Hocam sadece siteye girmek değil sayfa gezinmekte önemli. Sayfaları gezdiniz mi yoksa bir kere açıp bıraktınız mı?
Üstat ben bir gün yorum yazmadım pazar geleven dedim sizde ozaman çıkartayım 5 yorum yazmaniz zor olur deeiniz vrnde alexa düşmez mi dedim siz yok birsey olmaz dediniz pm nize bakın orda konustuk
Hocam aynen şunları dedim:
"şuan 5 yorum ve 45dk gezinti ile tekrar gruba girebilirsiniz fakat çıkartmazsam 10-11 yorum ve 2 saat gezinti gibi bir şey yapmanız lazım her siteye sizede zor olur."
Bir gün gezinti yapmazsanız ertesi gün 3 yorum ve 30dk gezinti yapmalısınız. O günde yapmazsanız diğer gün 5 yorum ve 45 dk gezinti yapmalısınız. Siz bu durumdayken çıkardım sizi dahada artmasın diye anladınız mı? Şuan sizin 3 yorum eksiğiniz var yani, bugünün gezintisiyle 4 yorum oluyor her site için.