yok artık hem de mobil destekli ve şahane bir tasarım buda yetmemiş en sevdiğim ama unutulan Yolda grubundan içerikler ile tanıtılmış. Yolda bir harika tema da ondan arta kalmamış.
Ellerinize sağlık hemen deniyorum, sorunsuz olursa mutlaka sipariş de vereceğim
Öneriler: Düzeltilmesini ve Eklenmesini tavsiye ettiğim konular
Tüm kategoriler web sitesinde iken header'a eklenmiş ama mobilde o kısım gözükmüyor. Tekrar sidebara eklersek çok fazla link olacak ve abartı duracak. Bu nedenle mobilde açılır menüye tüm kategoriler sıralanabilmeli tıpkı masaüstü sitede olduğu gibi.
Mobilde sidebar reklam gözükmüyor. Boyutu 300*250 reklam kodu eklemiş olmama rağmen masaüstünde görülen reklam mobil versiyonda görülmüyor.
Son yorumlar resimli olarak eklenirse daha iyi olur. WP-Recent ile ekledim ama temaya entegre olması daha şık olacaktır.
Önceki ve Sonraki yazı daha geniş olmalı zira mobil kullanımda herkes hala dev ekranlı aygıtlar kullanmıyor. Çok küçük kaldıkları için tıklanma biraz zor olabilir. Yükseklik katılabilir.
Thumbnail eklenmemiş yazılar için panele varsayılan thumbnail resmi seçeneği konulabilir. Zira ben 2009 dan bu yana yazıyorum bir çok yazımda eskiden kullanmadığım için thumbnail bulunmuyor. Bu da görsel bozukluğa yol açıyor. Bu nedenle varsayılan bir thumbnail değeri olursa tema düzeni bozulmayacak ve görsel bütünlüğü devam edecek. Kodlara baktım şimdi yok.png olarak tanımlanmış ama o da bizde yok. Neyse linki istediğim bir şeyle değiştirdim. Bu yüzden bile panelden yüklenebilir olması daha şık olur. Ama hala bir çok yazıda gözükmüyor. Onun nedenini anlayamadım. Kimi yazıda default thumbnail eklediğimiz gözüküyor kimisinde hala gözükmüyor.
Ve son olarak yine arama formu masaüstü sitede var ancak mobilde gözükmüyor. Ya masaüstünde ki formu da iptal edelim ya da mobile de koyalım. Şimdi sidebara yeniden form koysam o da saçma olacak.
Ve Ana index şablonunda kategori okunma sayısı yanına yorum sayısı eklenip, direk yorumlara da link verilmeli düşüncesindeyim.
Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar. Neredeyse tamamını ben kendim düzenleyebilir miydim, evet. Ama tema gerçekten çok iyi ve önerilerim de o temaya artı katacağına inanıyorum. Bu nedenle siz eklerseniz herkes faydalanacak düşüncesi ile size yazdım.