Konu iyice yılan hikayesine dönmüş rastgele girdim konuya bütün konuyu okudum yani olay 2 şahıs arasında başka firma giriyor araya kavgalar ediliyor vs vs Her neyse konuyu uzatmadan aradaki anlaşmazlıklar şöyle giderilebilir benim düşüncem : skype vs konuşmaları mevcutsa başlangıçta fiziksel sunucu verilecek denildiyse ve sonrasında sanal sunucu verildiyse aradaki farkın müşteriye ödenmesi , yok hiçbir ibare belirtilmediyse müşterinin bunu kabul etmesi aralarındaki diğer hukuki süreçlerinde yargı yollarına gidilip çözülmesi en mantıklı yol olacaktır. Ayrıca müşteriye destek için herhangi bir ücret ödemesi gerektiğini yada desteğin verilmediğini belirttiniz mi? Eğer ki müşteri hizmeti nasıl kullanacağını bilmiyorsa yardım etmek güzel ve onurlu bir davranış olacaktır. Umarım aranızadaki anlaşmazlık güzel bir şekilde sonuçlanır ve iki tarafta bu durumdan içleri rahat bir şekilde çıkar.
Not : Sayın
@CemistBond007; arkadaşım aklında bulunsun whmcs'den gelen faturalar resmi fatura yerine geçmez. Firma size resmi fatura göndermeli whmcs sanal bir fatura oluşturur ki müşteri bu ödemelerini o fatura aracılığıyla online olarak yapabilsin diye.