Her gün haber girilmesi önemli değil ki? Haberin içeriğinin değişip değişmediği önemli. BU konuda net olarak bir şey desem yanlış olur. Araştırma yapar ya da bilenine sorarsanız daha iyi olur. Zira ben XML-Sitemap ve standart ayarları kullanıyorum.
Sitemap'te sadece anasayfayı Always yapmanızı öneririm, Google botları içeriğinize de always dediğinizde bir iki kez gelipte değişiklik görmezlerse onları aldatmaya çalıştığınızı anlarlarsa indexlenmeniz yavaşlar. (içerikten kastım girdiğiniz yeni yazının olduğu sayfa yani) Ayrıca sitemap için Yoast Seo eklentisinin sitemap sistemini kullanıyorum sadece ve memnunum. Yazıyı girdikten sonra Google Search Console'dan link gönderiyorum bot gelip, yazıyı + etiketleri 5 dk içinde indexleyip çıkıyor. Her gün bot anasayfayı da indexliyor normal bir şekilde işliyor anlayacağınız
internet-haberler . com/sitemap.xml
yukarıdaki site wordpress ve bahsi geçen sitemapi yapmış. Siz standart derken nasıl bir şey kullanıyorsunuz. İçerik tabiki değişiyor hocam haber giriyoruz sürekli içerik de başlıkta herşey farklı