Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yayın yasağını şu şekilde değerlendirmenizi öneriyorum. yayın yasağı gelmesinin nedeni olay sıcakken terör yandaşları halkı galyana getirmek için har har çalışacağı için.( bu geçtiğimiz yıllarda olduğu için şuan böyle bir önlem alınıyor.)

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:08:03 -->-> Daha önceki mesaj 22:01:36 --

güvenlik zafiyeti var doğru . yalnız patlatan kendi ülkesi içinde yaşayan ve ülkesine hainlik yapan kişiler olduğu için hangi birini takip edeceksin. patlatılan bombalar kamyonlarla tırlarla taşınan bombalar değil. evde hazırlabilen bombalar. sen otobuse bindiğinde yanında oturan kişinin canlı bomba olup olmadığını anlayabilirmisin? sanmıyorum.
Hocam daha önce emniyet mensupları pkknın şehirlerde büyük hazırlık yaptığını ana ÇÖZÜLME SÜRECİ kapsamında operasyon izninin verilmediğini defalarca dillendirmişti. En son pkknın şehir yapılanması olan KCK dan onlarca kişi içeri alınmıştı ki aralarında kcknın üst düzey yöneticileri vardı. Sonrasında bunların hepsi serbest kaldı ve onları içeri alan polisler içeri girdi. Daha sonrasında "operasyon yapmayın emri" itirafı canlı yayında geldi.

Şimdi bunları birleştirdiğinizde ortaya çıkan şey nedir ?

Bakınız :
Arınç: KCK'lılar da Çıkacak, Kanun Bunun İçin Getirildi

KCK'lılar 'Adli Tıp' formülüyle serbest kalacak

KCK'lılar serbest mi kalacak?

Şuraya ekleyebileceğim milyon tane apo güzellemesi de var hocam. Ben bunları birleştirince zihnimde oluşan şeyi söylemek istemiyorum. Çünkü ban yerim