Valla şu anda geçmiş yıllara göre elimde o kadar az site kaldı ki.
Sitelerin bazılarını yok pahasına verdim bazılarını domainleri bile düşürerek yokettim portföyden kimler ne şekilde aldı onu bile bilmiyorum.

Google adsense ile de yıldızım hiç barışmadı hesaplarım hep kapatıldı nedenini sorduğumda doğru dürüst cevap bile tenezzül edilmedi.

Keza youtube hesapları da aynı.

Bu nedenle site satışlarına bile ilgim azaldı. Biraz reel kazanç yaşayabilseydim bu sektöre ciddi finansal yatırım yapacaktım, baktım olmuyor gayrımenkule döndüm, an itibarı ile pişman mıyım? Hayır.

Elimde şu anda 5-6 site var (4ü futbol/spor 1i müzik) bana gelirleri 0.
Eski ve bazıları direk jenerik ama tekil hitleri de 100ü geçmiyor.

Öyle duruyorlar, her yıl host ve domain uzatıyorum, bir getirisi yok hep gideri var, ama bir nevi prestij ve bir avuç sadık takipçi kardeşim uğruna açık tutuyorum. Sanırım ölene kadar sürecek bu tek taraflı aşk.

Tabii burada interneti suçlayamam, benim bilgim az, ya da ciddi sağlam ortağım yok. Eksik bilgi ve eksik insan gücü ile bu kadar.

Yazınız çok güzel ama ben ciddi anlamda merak ediyorum, R10da kaç kişi bu işten yatırdığının çok üzerinde para kazanıyor?

(Ben R10dan ekmek yedim, ama ilginçtir ki, site geliri adsense vs. ile değil. Domain alım satımı ve benzeri projelerden.)

Not : Elimde halen tuttuğum domainler var bu yazılarım domainlere ait değil, site ve site içi gelirlere ait fikirlerim ve yaşadıklarım.