1.Paragrafa Cevap : Bir kaç saatten kastınız bir kaç gün olabilir mi?Evet düzeldi dedik çünkü sizin eklemiş olduğunuz veri üzerinden kontrol edince düzgün olduğunu gördük ve size yazdığımız mesajda paragraflı açıklamalarda devamını oku bölümünde problem olduğunu size belirttik.İsterseniz biz de size foto gönderebiliriz.
2.Paragrafa Cevap : Düzenlemeleri bir haftada yapmadınız.Tema da bulunan problemi biz kendimiz çözdük garanti dışı kalıyor dediğiniz temada "A" harfine tıklayınca B harfinde olan dizilerde yer alıyorsa ve ben bunun çözümünü sizden beklerken sizin yerinize ben yapıyorsam kusura bakmayın bu sizin ayıbınız olur.Sql sorgusunu eksik yazmışsınız isterseniz size çalışan bölümü verebilirim.Ayrıca düzenlemeleri biz yapacaktık demeniz çok saçma çünkü üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçti.Ayrıca sizin çalışıyor olmanız bizim sorunumuz değil.Bizde çalışıyoruz ve birşeyler satıyoruz müşteri aradığı zaman biz çalışıyoruz şuan bakamayız demiyoruz.
3.Paragrafa Cevap : temalisans.php dosyasına kocaman satılar dolusu kod yazıp 4 yere arşiv.zip diye tüm sistemi temada dahil olmak üzere almış vatandaş.Ben size sisteminizde açık var düzeltin diyorum siz bana sizden kaynaklı diyorsunuz. Dostum tema senin benim değil.Ben parasını vermişim almışım eleman wareze koyar olan emeğine olur yani bana olmaz sen mevzuyu yanlış anladın galiba. İstersen sana vatandaşın düzenlediği temalisans.php dosyasını göndereyim kendin incele. Ayrıca skype üzerinden biz size yazalı çok oluyor siz ulaşmıyorsunuz bize, biz size değil.Arada bakarsanız skype a ulaşma çabası içinde olduğumuzu görürsünüz hatta cep telefonunuzdan da ulaşmaya çalıştık. Yani skype dan ulaşın demeyin boşuna.
Son olarak buraya yazana kadar bize cevap dahi vermiyordunuz tüm konuşmaları tek tek fotosunu atabilirim tarihlerde dahil olmak üzere. Kendinizi savunabilirsiniz hak veriyorum ama bizi suçlamanıza şaşırıyorum ben aldığım hizmetten memnun değilim ve bunun sebebi sizsiniz. Yani kendinizde hata arayacağınıza burada savunmaya geçip tüm suçu bize atmanıza çok şaşırdım.
1 - Bakın sizin hata var dediğiniz devamını oku bölümü metin belirli bir uzunluğu geçtiği zaman kısaltma işlemi yaparak devamını oku butonunu gösteriyor. Siz belirlenen uzunluğu geçmeyen bir metin yazdığınızda devamını oku butonu gözükmüyorsa bu sizin gözünüzde hata olabilir fakat kod olması gerektiği gibi çalışıyor bunu size zaten gösterdik uzun bir metin ekleyerek. Ayrıca destek talebinde bulunan bir tek siz değilsiniz bu temayı alan insanların içerisinde daha önce hiç wordpress kullanmamış ilk defa site açan insanlarda var destek talepleri belirli bir sıraya konarak halledilir.
2 - Eksik yazmışsınız dediğiniz kısım temada bulunmayan ek bir özellik içeriyor. Temada bulunmayan özelliklerin sonradan eklenmesi ek ücret gerektirir.A harfine tıklayınca B harfinde olan dizilerin listelenmesi konusuna gelirsek , eğer bir harfe hiç dizi eklenmemiş ise o alanda var olan dizilerden gösteriliyor ,bu zaten pek olası bir durum değil çünkü tema varsayılan olarak zaten a'dan z'ye dizi eklenmiş bir şekilde geliyor. Yinede bir harfte hiç dizi olmaz ise kullanıcıya dizi bulunmuyor gibi bir ibare göstermektense onu başka dizilere sevk edebilmek adına böyle bir davranışta bulunduk bu bir eksiklik değil aslında farklı bir bakış açısı olarak nitelendirilmelidir , size bu durumu belirtmiştik zaten o bölüme rakam ile başlayan dizileri eklemek için # işareti koymamızı istediğinizde bunuda yapmayı kabul ettik fakat dediğim gibi sitenize düzenleme için girdiğimizde siz zaten bu bölümüne kendiniz düzenlediğinizi söylediniz.
3 - temalisans.php dosyası 3 satırdan oluşuyor 1. ve 3. satır zaten php tagları 2. satırdada lisans kodunuzun bulunduğu değişken yer alıyor.
Sisteminize sızıldığını söylemiştiniz belli ki sızan kişiler bazı dosyalarınıza zararlı eklemelerde bulunmuşlar ayrıca tema dosyalarını paket haline getirdim ve sadece domaine özel tahsis edilen lisans kodunu değiştirerek kurulum yapıyorum yani bu temayı satın alan herkesin dosyaları aynı, bu sorundan muzdarip olan tek kişi siz iseniz demek ki sorun bizden kaynaklanmıyor.Güvenlik konusunda ufacık bir bilgisi olan herkes bilir ki bir siteye sızmanın tek yolu temada bulunan açıklar değildir, tema üzerinde herhangi bir açık bulunsaydı bu sorunu yaşayan tek kişi siz olmazdınız. Şunuda eklemek isterim ki tema gerekli Güvenlik testlerinden geçtikten sonra piyasaya sürülmüştür.
Son olarak biz sizi suçlamıyoruz yanlızca kendimizi savunuyoruz kul'un elinin değdiği herşeyde bir hata bir kusur olabilir bugün microsoft gibi büyük ölçekli bir firma bile hatalar yaparken bizimde elbette hatalarımız olacaktır, hatamız olduğunda mutlaka bunu düzeltiriz fakat hatamız olmayan konularda suçu bize yıkmanız gerçekten hiç hoş değil.