Arkadaşım geçenlerde bir başkası da benzer bir konu açmıştı ve inan neredeyse aynı sorun benim de bir sitemde vardı. Kim ne der bilmiyorum fakat sana iki deneyimimi söyleyeyim. Çok kısa süre önce şu şekilde çözüme ulaştım.;

söz konusu link çıkışı verdiğim sitem ile bazı siteler aynı ip deydi. Öncelikle bunu hallettim. (başka bir ip ye taşıdım)

İkinci ve birincisiyle bağlantılı olarak sunucuyu değiştirdim. Sunucunun bulunduğu firma olaya Fransız elbette. Tespit yok lakin çözümü sunucuyu değiştirmekle hallettim.

Kendi yorumum ise; sanırım bulunduğu ip bloğunda sorunlu siteler vs vardı ki ip google botları tarafından etiketlenmiş olabilir. Aynı sunucuda olması kesinlikle bu soruna sebep olur diyemeyiz çünkü yine aynı ip blogunda başka bir sitem daha vardı ve onda hiçbir sıkıntı yoktu.

Uzun lafın kısası sunucunu değiştirerek işe başlayabilirsin. Umarım tez zamanda sorununu çözersin. Bu vb sorunlar tecrübe gerektiriyor sanırım. Forumda onca deneyimli arkadaş başlarına gelmemiş olsa gerek ki daha önce konusu açıldığında net bir çözüm sunamamışlardı. Umarım faydalı olmuştur tecrübem..