Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız. Ben 4 futbolcuya AVRUPADA herhangi bir kulüp 10 milyon dolar vermez dedim. Türkiyede şuan hiç bir oyuncuya hiçbir avrupa takımı 17 milyon vermez. Ben kendim ile çelişmiyorum siz hayallerinizi anlatıyorsunuz..

Türkiyede spor dahil hiç birşey dünya standartlarında olmadığı için eleştiri yapmak en doğal hakkımız. Eleştiri olmadan birşeyler ileri gitmez. Bu spor içinde aynı. Siz fb bjk gs çok başarılı bulabilirsiniz. Ama ortada bir tane başarısı yok. 20 yıl önce uefa kupası hariç avrupada bir tane başarısı yok kulüplerimizin. Siz istediğiniz kadar savunun şöyle iyi böyle başarılıyız diye. Ama bu avrupada başarısız olduğumuz gerçeğini değiştirmeyecek. Sadece kendinizi kandırırsınız.

Ayrıca sizde benim haklı olduğumu bildiğiniz için işte hep eleştiriyorsun vs. gibi salatadan laflar ile konuyu değiştiriyorsun. Bunlar verecek cevabı olmayan insanların kıvırma piskolojisidir.
Ben spor takımlarımızın çok başarılı olduğunu belirtmedim.
Türkiye'nin de müthiş bir ülke olduğunu belirtmedim.
Bende eleştiri yapıyorum lakin eleştiri yaparken; "yapılanı doğru bulmuyorum bana göre şu şekilde yapılmalı" diyorum. Yani eleştiri yararken elimden geldiğince yapıcı eleştiri yapmaya çalışıyorum. Sizin yaptığınız eleştiriler yapıcı değil.
Daha fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum, aylardır yaptığınız yorumlara karşı bir fikrim oluştu ve bunları belirtmek istedim sadece, iyi akşamlar.