Şimdi bu konuyu şöyle açıklayım
Eğer videonun telif hakkı sizde değil ve sizin videonuz harbi harbi izlenip sağlam bir reklam tıkı aldıysa. 24 Saat içerisinde " YT Kazançlarınız " kısmına yansıyacaktır. Bu 24 saat sonra isterseler size telif atsınlar, telif yedikten sonra videoyu gizleyin ve ayın 15'ini sabırla bekleyin.

Ayın 15'inde kazancınız kesinleşip adsenseye yansıyacaktır.
He bakın şöyle bir durum daha var eğer o video sağlam birine aitse örnek vevo kanalı olan yada herhangi bi ünlüye aitse, sizin o videodan sağladığınız tüm gelirler direkmen hak sahibinin yt hesabına gider.
Örnek olarak gidip pewdiepie'nin bi videosunu yükleyin tabi yüklenmezde ben varsayım yapıyorum. O videoyu yükledikten sonra gelir elde etmeye başlarsınız ama velakin o videonun geliri size gelmez. Direkmen hak sahibi olan kanala gider.
Teşekkürler, öyle pewdiepie, vevo vb büyük şirketler, kişilerle zaten başedemem

daha çok kanallardan telif yiyorum. Örneğin FOX tv'nin bir videosunu eklemiştim, video 4-5 gün boyunca para kazandırdı ve çok iyi tıklandı. Ama daha sonra (sanırım manuel olarak) tesbit edildi ve telif yedi. Bu gibi durumlar için sormuştum
cevabınız için teşekkürler, eğer YT hakkında çok bilginiz varsa şu konu'mu incelerseniz sevinirim:
https://www.r10.net/youtube/1576643-v...ne-yaptim.html