bahsettiğim sistem 2011 yılından beri ayakta hocam. türkiyedir de 5 aydır var. başlıkta da belirttiğim gibi "kazı kazandan "
Hocam yanlış anlama ama 2011den beri ayakta olması sistemin çökmeyeceği anlamına gelmiyor. Ben de şimdi baktım sisteme ve zaten bildiğimiz standart olay

Yeni gelen kişiler sistemi beslediği için sistem devam ediyor ama para çekme oranı biraz artsa ve çekimlerde sıkıntı çıksa herkes bir an önce paramı çekeyim derdine düşücek ve sistem anında çökecek aslında sistem zaten çökmüş durumda hiçbir şekilde herkesin parasını geri almasının imkanı yok sadece kimse farkında değil. Sistem patlamadan paranızı çekerseniz kar elde edebilirsiniz ama sistemin ne zamana kadar gideceğini kimse bilemez.