KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen sabahtan akşama kadar yazı yaz, ben seni yine çürütürüm.
Saydığın 4 futbolcuya 10 milyon üzerinde para vermezler demişsin, Sow 17 milyona satıldığında milletin ağzı açık kalmıştı, Sow'un o paraları ettiği piyasada saydığım futbolcular da o paraları ederler.
İyi oyuncu Avrupa'da kalır demişsin, Everton örneğini vermişsin, Emenike West Ham'da oynuyor, sence Emenike iyi oyuncu mu?
Shaktar maçında takım da yeni 6 tane futbolcu vardı, futbol 11 kişiyle oynanıyor biliyor musun bilmiyorum, bunların 6 tanesi takıma yeni gelmişti, sence yenme ihtimalimiz neydi?
Senin benimsediğin düşünce tarzına göre Fenerbahçe'nin o maçta 3 tane atması ManU'u dağıttı anlamına geliyor, bak yine kendinle çelişiyorsun.

Son olarak; Ben Fenerbahçe'nin veya diğer Türk takımlarının muhteşem takımlar olduğunu düşünmüyorum veya savunmuyorum lakin senin dediğin kadarda kötü kulüpler değiller.

Sende Türkiye'yi aşağılama gibi bir düşünce var, senin forumda buna benzer onlarca yazına denk geldim, senin gibi insanlar klavyelerini ellerine alırlar ve sadece eleştiri yaparlar. Hayatında hiç bu ülke için veya dünya için yararlı bir şey yapmayı düşündün mü, böyle bir projen var mı?

Bu kadar eleştiri yapan insanlar gerçekten psikolojik problemleri olan insanlar, bence arada dışarı çıkıp eğlenmelisin, kendini rahatlatmaya çalışmalısın.
Ruhsal problemlerinin olduğunu düşünüyorum, yardıma ihtiyacın varsa özel mesaj atabilirsin, yardımcı olmak isterim.

yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız. Ben 4 futbolcuya AVRUPADA herhangi bir kulüp 10 milyon dolar vermez dedim. Türkiyede şuan hiç bir oyuncuya hiçbir avrupa takımı 17 milyon vermez. Ben kendim ile çelişmiyorum siz hayallerinizi anlatıyorsunuz..

Türkiyede spor dahil hiç birşey dünya standartlarında olmadığı için eleştiri yapmak en doğal hakkımız. Eleştiri olmadan birşeyler ileri gitmez. Bu spor içinde aynı. Siz fb bjk gs çok başarılı bulabilirsiniz. Ama ortada bir tane başarısı yok. 20 yıl önce uefa kupası hariç avrupada bir tane başarısı yok kulüplerimizin. Siz istediğiniz kadar savunun şöyle iyi böyle başarılıyız diye. Ama bu avrupada başarısız olduğumuz gerçeğini değiştirmeyecek. Sadece kendinizi kandırırsınız.

Ayrıca sizde benim haklı olduğumu bildiğiniz için işte hep eleştiriyorsun vs. gibi salatadan laflar ile konuyu değiştiriyorsun. Bunlar verecek cevabı olmayan insanların kıvırma piskolojisidir.