Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman sorunun cevabını kendin bulmaya çalış okuyarak. Belki siten dandirik,belki sitende sorun var.Millet bunu görmeden bilmeden sana nasıl cevap verecek ?
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat site hakkında verdiğim bilgiler ışığında yanıt bekliyorum bende zaten. Sitemin sizin tabirinizle dandirik olup olmaması beni ilgilendirir. Ben uygun gördüğüm bilgileri verdim bu bilgilere göre yanıt verecek arkadaşlardan görüşlerini istedim. Millet içerisinde bu bilgilere göre cevap verecek arkadaşlarda vardır elbet. Teşekkürler.

yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anasayfana link alman anasayfanı yükseltecek diye bir şey yok. muhtemelen anasayfaya almış olduğun backlinkler google filtresine takıldı. bu nedenlede o aramada anasayfanı çıkartmıyor. aldığın backlinkleri silsen belkide ilk sırada çıkarsın. alt sayfan 1. sıradaysa bu demektirki aslında anasayfan ilk sırada.

yani aldığın backlinkler biraz aşırıya kaçmıştır muhtemelen. google da buna tepki göstermiştir.
Aslında şuana kadar filtreye takılacak kadar çok backlink almış olduğumu düşünmüyorum fakat durumu tekrar inceleyeceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.