Merhaba Hocam
Sorunu belirttikten birkaç saat sonra burada konu açmanız mantıksız biz normal zamanda da çalışan insanlar olduğumuzdan günün her saati online olup destek vermemiz biraz zor ayrıca sorununuzu bize belirttikten sonra biz sorununuzu çözmek için siteniz ile ilgilenirken skype üzerinden o sorun çözüldü dediniz dediniz isterseniz screen shot atabilirim.
Biz sizin istediğiniz düzenlemeleri zaten yapacakken normalde temada bulunmayan bir şey istediğinizde ek olarak hiç bir ücret talep etmeden bizim sorunumuz olmamasına rağmen size destek vermeyi kabul ettik siz temanın görünümü ve kodları ile kendiniz oynayıp bazı şeyleri düzenlemeye kalkmışsınız bu durumda tema zaten garanti dışı kalıyor biz buna rağmen size destek vermeye çalıştığımız halde desteğimizden şikayetçi oluyorsunuz.
Açık kısmına gelince biz şuana kadar yaptığımız temalarda güvenlik düzeyini en üst seviyede tutmayı hedefledik ve böyle bir sorun ile hiç karşılaşmadık herhangi bir sorun oluşmaması için bu kadar Fonksiyonel bir temada bile eklenti kullanmıyoruz Wordpress Sürümünüz güncel olmaya bilir daha önce yüklediğiniz bir temadan Sunucunuza bir virüs bulaşmış olabilir açık Portlarınız üzerinden tarama yapılarak bilgileriniz ele geçirilmiş olabilir ve bunun gibi daha bir çok ihtimal olabilir bu kadar çok ihtimal varken neye dayanarak temada güvenlik açığı olduğunu ima ediyorsunuz bir kanıtınız varsa bize bildirin bizde öyle bir açık var ise kapatalım başka insanlarda sizin yaşadığınız sorunu yaşamasın ama bir kanıtınız yok ise böyle bir şeyi söylemeniz yanlış bir durum , başka bir sorununuz var ise skype üzerinden size nasıl yardımcı olabileceğimizi bildirin.
1.Paragrafa Cevap : Bir kaç saatten kastınız bir kaç gün olabilir mi?Evet düzeldi dedik çünkü sizin eklemiş olduğunuz veri üzerinden kontrol edince düzgün olduğunu gördük ve size yazdığımız mesajda paragraflı açıklamalarda devamını oku bölümünde problem olduğunu size belirttik.İsterseniz biz de size foto gönderebiliriz.
2.Paragrafa Cevap : Düzenlemeleri bir haftada yapmadınız.Tema da bulunan problemi biz kendimiz çözdük garanti dışı kalıyor dediğiniz temada "A" harfine tıklayınca B harfinde olan dizilerde yer alıyorsa ve ben bunun çözümünü sizden beklerken sizin yerinize ben yapıyorsam kusura bakmayın bu sizin ayıbınız olur.Sql sorgusunu eksik yazmışsınız isterseniz size çalışan bölümü verebilirim.Ayrıca düzenlemeleri biz yapacaktık demeniz çok saçma çünkü üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçti.Ayrıca sizin çalışıyor olmanız bizim sorunumuz değil.Bizde çalışıyoruz ve birşeyler satıyoruz müşteri aradığı zaman biz çalışıyoruz şuan bakamayız demiyoruz.
3.Paragrafa Cevap : temalisans.php dosyasına kocaman satılar dolusu kod yazıp 4 yere arşiv.zip diye tüm sistemi temada dahil olmak üzere almış vatandaş.Ben size sisteminizde açık var düzeltin diyorum siz bana sizden kaynaklı diyorsunuz. Dostum tema senin benim değil.Ben parasını vermişim almışım eleman wareze koyar olan emeğine olur yani bana olmaz sen mevzuyu yanlış anladın galiba. İstersen sana vatandaşın düzenlediği temalisans.php dosyasını göndereyim kendin incele. Ayrıca skype üzerinden biz size yazalı çok oluyor siz ulaşmıyorsunuz bize, biz size değil.Arada bakarsanız skype a ulaşma çabası içinde olduğumuzu görürsünüz hatta cep telefonunuzdan da ulaşmaya çalıştık. Yani skype dan ulaşın demeyin boşuna.
Son olarak buraya yazana kadar bize cevap dahi vermiyordunuz tüm konuşmaları tek tek fotosunu atabilirim tarihlerde dahil olmak üzere. Kendinizi savunabilirsiniz hak veriyorum ama bizi suçlamanıza şaşırıyorum ben aldığım hizmetten memnun değilim ve bunun sebebi sizsiniz. Yani kendinizde hata arayacağınıza burada savunmaya geçip tüm suçu bize atmanıza çok şaşırdım.