SiyahAy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazın gerçekten çok hoş olmuş arkadaşların dediği gibi motivasyon tavan. Bende bu site kurup para kazanma işine girdiğimden bu yana şunu anladım. Site kurmak ve bir yere kadar getirmek benim elimde ama daha fazlası için ekip lazım oluyor bir kişi bir yere kadar kasar ve sıkılır sitesini satar. Ben şimdiye kadar kime site olaylarından bahsettiysem kimse yanaşmadı ve benimle ekip olarak organize olup siteyi beraber kalkındırabileceğim ekibi oluşturamadım. Ekip oluşturabilen örnekleri görüyoruz ve gıpta etmemek elde değil. Örnek olursa Meleklermekani.com, Kadinlarkulubu.com ve benzeri bir sürü site bu ekip sayesinde oturmuş ve piyasada yerini almış markalaşmış siteler olmuştur. Böyle olabilmek için sağlam ekip şart diyorum ve tek başına yapılan siteleri ben artık amatör olarak görüyorum.
Eskiden ekip kurma olayı çok daha rahattı. İnsanlarda bu kadar çıkar çatışması yoktu, güven ortamı vardı. Arkadaşlık vardı... Yazıda o yüzden ekip konusunda yakın arkadaş vurgusu yaptım. Çevrede kimse yoksa da yapabilecek tek mantıklı hamle editör tutmak artık.