Hocam bu olay tamamen toplumsal algı yada olay neyse

Bunda 10 yıl önce herhangi bir inşaat firması herhangi bir tv kanalı reklam verecek deseler güler geçerdi millet.Ancak günümüze baktığınız sıfır faiz yok 120 ay vadesiz kredi gibi halkı kandırmaya yönelik bir oyun var.Siz bu ortamda bana derseniz iş yok güç yok ben size bu inşaatlar nasıl yapılıyor diye sorarım?Ben denizlide yaşıyorum.Heryer araba oldu bizim burda.10 yıl önce bu kadar araba yoktu.Adamın hem kendisinde araba var hem karısında var hem de çocuğunda araba var.Bu adam bana işşizlikten ve parasızlıktan bahsediyor.

Yani kazanan kazanıyor.Bu arada asgari ücretliyim ben.Büyük bir firmada çalışıyorum.İnanın 300 lira için herşeyi kıstılar.Akmasa da damlıyordu fakat o musluğu komple kapatma derdindeler.Burayı biraz da ondan seviyorum.Vasıfsız adam ne işi verirseniz yapar fakat adamın bir mesleği olursa o adama her işi yaptıramazsınız.

Ayrıca son olarak düzen memura yarıyor kim ne derse desin.Asgari ücretli 1300 tl para alıyor hiç hakkını arayamıyor aransa bile suçlu oluyor ama devlet memuru sendikası vss. sayesinde grevini lokavtını vss yapabiliyor ve istediğini alıyor.

Düzen adamı olmaya gerek yok.yaptığımız işi layıkıyla yapalım zaten iş bizi bulur diye düşünüyorum hocam ben saygılar ve sevgilerle