Hocam alomaliye/noktta/com forum sitesine reklam verdim 400 TL bir aylık baktim yine ziyaretçi yok. Benim olduğum sektör ile ilgili genelde şirketlerin muhabecileri ilgileniyor. Burası da popüler muhasebe forumlarından biridir.
Long trail olayını denedim. Ancak daha önce kullanılmış olanlarda yine bir yere kadar etki ediyor. Ancak "online boşanma davası açma" ve "taksitli anahtarkelime" konuyu açan ilk ben olduğum için buradan gelen ziyaretçiler oluyor ve uzun süredir burada duruyor. Özellikle taksitli anahtarkelime

faydası oldu.
Son olarak vuracağım noktalardan biri de

Ücretsiz destek. Çünlü bu sistemde kullanıcılar kullanım ile ilgili problemler yaşamaktadır. Bunun sebebi Hemen Çıkma Oranı
İkinci nokta ise muhteşem bir tema hazırlamam lazım onu da deneyeceğim.
Üçüncü nokta ise ana sayfada bir video (sessiz, nedir nasıl alınır ve fiyatlar konulu 15-20 saniye) kadar.
Hocam her yapılan reklam tutacak diye bir kaide yoktur. Kampanya doğru şekilde planlanırsa tutabilir. Kullanıcıyı iyi analiz etmek gerekir.
Evet destek bölümü aynı soru sistemleri gibi olursa, insanlar aklında olan soruları size sorarlarsa siteniz güncel kalır, bilinirlik oranınız artar, bilinmeyen ve özgün sorularda çok olur. Belirli zamandan sonra soru sistemlerindeki dezavantaj şu oluyor örnek: İlk yayın döneminde genelde özgün ilerler. Zaman geçtikçe eski gönderileri ziyaretçi aramaz: r10.net'te sorulan soruları tekrar soruyorlar gibi... O zamandan sonra özgünlük oranı düşüyor site spamlaşmaya başlıyor. Canonical yönlendirme ile yapabilirsiniz ama yüzlerce soruyu tek, tek ayarlamakta marifet ister.
Eski gönderilerinize odaklanın (iyileştirin) ve güncelliğe önem verin sosyal medyada aktif olun. En iyi çözüm şimdilik bu görünüyor.
Anasayfanızda Blog bölümündeki postları gösteriniz örnek: "Son 5 konu" gibi.. Sitenizde sosyal iconlar bulunmuyor. Favicon'da göremedim. Bunlarada dikkat ederseniz iyi olur.