Hocam değerli bilgileriniz için teşekkür ederim ve kırıcı olmadığınızı belirterek faydalı bilgiler sunmuşsunuz.
Paravan sitelerden başka sitelere de link çıkışı yaptım. ve bu paravanlar benim siteden önce kurulmuştur 1-2 sene öncesi kadar varlar sebebi bir önceki çöp olan sitem içindi. Paravanlardan yana bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Ancak 301 olayı dediğiniz gibi çok tehlikeli olabilir. Bende sonucu merakla bekliyorum.
Google plus businuss sayfam onaylıdır. Ancak face reklamı da denedim gelen ziyaretçiler 2-3 sn kadar durup çıkıyordu. Hemen çıkma oranı için dezavantajdı ve face reklamını bıraktım.
Satılan ürün öyle birşey ki kullanıcı bana lazım hemen alayım demiyor. Kişilere genelde acil lazım oluyor ve arama motorundan bakıp inceleyip karar veriyor.
Sosyal medayayı çok denedim ancak satılan ürün çok farklı bir sektör olduğundan hiç ilgi çekmiyor. Asıl mesela bence burada sanki.
Kelime yoğunlu ayarını da fazla kaçırmamaya çalışıyorum.
İlk sırada çıkan sayfayı inceliyorum.
Sayfa Asp.NET ile yapılmış ana sayfasına default.aspx, index.aspx (normalde default isminde olur). vs şeklinde açılmıyor aryıca bu site 3 yıldır var. Ve nasıl ilk sayfaya çıkmış anlamış değilim. Aklıma gelen tek şey gece gündüz adwords var. Adwords için ciddi yatırım yapıyor. İlk sıranın sebebi Adwords diyorum ama birçok SEO uzmanı hayır etki etmez diyor.
Hocam Adword's etki ediyor. Bir kullanıcı örnek: SEO kelimesinde arama yapıyor Adwords sonuçları karşımıza geliyor. Bu siteye giren kullanıcı nasıl girdi? SEO kelimesini aratarak değil mi? Site Google'dan organik hit aldı mı?
Aldı. Etki eder.
Hocam size bir önerim daha var: E-İmza'yı genelde şirketler ve yöneticiler alır. Şirketlerin bulunduğu Platform'larda web sitenizi bir kullanıcı gibi doğal ve özgün şekilde göstererek tavsiye ederseniz, hit akışı sağlayabilirsiniz. Bu sayede ilgili kullanıcı giriş yaptığından dolayı web sitenizde dolaşacaktır.
Bu Yöntemin Faydası: Bu tip kullanıcı deneyimi ve önerileri Google'ın gözünden kaçmaz. Web sitenizin sadık müşterileri bu şekilde olabilir.
Bide konu ile ilgili Long Tail kelimeleri araştırdınız mı? Araştırmanızı öneririm.