Taklaya geldik
Hiç sorma veysel hocam oysaki ne hayallerimiz vardı
Chip domainler için (letter veya numeric olsun) her an her şey söz konusu olabilir diyorum. Adamlar 2 milyar nüfuslu kendi pazarları ile bir anda 7-8 ayda piyasada meydana getirdikleri değişime bakın. Yok şehir kodu idi, yok 8 idi yok 777 idi... Şunu düşünün, 3 sene evvel tercih etmediğiniz harfler şu an 1. kalite. Tercih ettikleriniz ise domaine değer kaybettirecek hale gelmiş. 3 sene önce yiye yatırım yapan ile kalanları toplayanlar arasında şimdi yatırım açısından ters bir uçurum var. Neden? 2 milyarlık bir pazar var ve bugün orada trend ne olursa dünyayı etkiliyor. Bu Avrupa-Amerika pazarına benzemiyor.
Beklentimi eklemem gerekirse; 4L-5N chips ile aynı etkiye ulaşıp ulaşmayacağını bilmiyorum ama yatırımda kâr aramak için 1-2 sene zaman olduğunu düşünüyorum. Likit satış sağlayabiliyorsanız, Asya piyasasına doğrudan pazarlama yapabiliyorsanız, son kullanıcıyı bulmakta zorlanmıyorsanız ve chip karakterlere de her yönüyle hakimseniz şimdiden de ciddi yatırımla iyi para getirebilir.
Haklısınız hocam 1.3 milyar nufus büyük bir güç demek benim anlamadığım nokta bazı gün 70k kayıt yapan çinliler ne olduda birden durdular bayramda bitti eğer son 370k yıda alsaydılar eminim fiyat artışı olacaktı acaba bu bir stratejimi yoksa paralarımı bitti

son zamanlarda LNRQP harflerininde 2. kalite olduğu söyleniyor nekadar doğru bilmiyorum.