Bende e-ticaret sitesi işletiyorum. Kapıda ödeme yöntemi de kullanıyorum. Bazen gelen müşteri sipariş verip caymaya kalkıyor. Bende satmadan önce Whatsapp dan kişiyi ekleyip tehdit gibi bir sözleşme! gönderiyorum

Aslında hukuki anlamda hiç bir değeri yok ama eğer müşteri satın almazsa hem ürünün parası hem de kargo masrafı bana giriyor

Genelde gelenler de 25 yaş ve üzeri müşteriler. Dolayısı ile sözleşme diye paylaştığım metinden tırsıp almamazlık edemiyorlar şükür.
Sizin sorununuza gelecek olursak yanlış yapılan bir duruma yanlış cevap vermişsiniz. Dava edip masrafları sizden alabilirler belki ama bununla uğraşacaklarını sanmıyorum. Sadece siz değil bence daha bir çok kişi böyle yanlış isim ve adresle sipariş veriyordur kesin. Gönderdikleri mesaj sadece göz korkutmak. Tüketici hakem heyetinde bile bir işlem en az 3 ay sürüyor. Uğraşacaklarını sanmıyorum sizinle.
Eğer tacize devam ederlerse gönderdikleri mesajlar yüzünden gerekli yerlere şikayet edeceğinizi belirtin. Akı b.kunu kurtarmayacak olduğundan vazgeçeceklerdir.