Merhabalar,

Marka/Şirket ismi :
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Portal.
Müşterileri/Ziyaretçileriniz kim, kim olmasını istiyoruz? : Daha çok bir konu hakkında bilgi arayan kişiler
Rakiplerimiz kimler? (Var ise alanınızda olan rakipleriniz kimler): Rakip olarak değilde kafanızda nasıl bir site oluşacağını belirlemek için: mynet, huffingtonpost.com vs.
Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri: İçerikler
Logomuzda görmek istemediğimiz özellikler; -
Tercih ettiğimiz Renkler; Aşağıdaki verdiğim temaya göre uyum sağlanacak
Grafiğin web sitesi veya sizin için önemi olan bir yüzeyin resmi : Kullanılacak wp tema
Yarışma süreci : 15/03/16 Salı 23:59 da bitecek. Çarşamba günü gündüz yarışma sonucu açıklanıp, ödeme geçilecek.
Yarışma için belirlediğiniz tutar : 400

2004 kayıtlı bu domaini projelendirmek istedim. Tam olarak yukarıdaki şablonda ifade edebildim mi bilemiyorum. Her türlü içeriğin barınacağı bir site oluşturuyorum. Ancak burada o-ne-dio! gibi bir site anlaşılmasın. Örnek samsung s7 incelemesinden cilt bakımına oradan ev dekorasyonuna kadar içerik olacak.

Ben çok düşündüm. Nasıl bir logo çalışma yapılabilir diye. Ancak aklıma hiç bir şey gelmedi. Siz değerli arkadaşlarım bu işin üstesinden gelirsiniz Sormak istediğiniz bir şey var ise özel mesaj gönderebilirsiniz.

Diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Gerçekten mükemmel çalışmalar var. Seçtiğim logo Sivatoras'ın çalışmasıdır.

Sivatoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

*Logo vectorel olarak tasarlandı..

*Web ve Baskı Formatına uygun bir şekilde tasarlandı...

*Yarışma Sonucuna göre Yarışmayı düzenleyene İstenilen Formatlarda teslimi sağlanacaktır..

yarışmaya katılan Tüm arkadaşlara Başarılar...

Sivatoras Grafik Tasarım Hizmetleri...