Galatasarayda çok büyük yönetim sıkıntıları var. Çapsız iş adamlarını yönetici olarak alıyorlar kulüplere. Şuanki gs yönetiminde bu çok ayyuka çıktı. Fatih işbecer vs. gibi adamlar halı sahada bile top oynamamışken. Galatasarayda yöneticilik yapıyor. Bana göre temelde bu sıkıntı var. At sahibine göre kişner olayı var. Topcular bakıyor fatih işbeceri vs. görünce önüne gelen at koşturuyor.
Fenerbahçede bu olayın tam tersi var. Tum kulüp tek bir adamın çiftliği haline gelmiş. 20 küsür yıldır kulüp başkanı olup da bu kadar başarısız olan tek bir adam yok. Tek bir avrupa kupasında final oynamışlığı yok ama fenerbahçelilere göre aziz yıldırım çok başarılı. Başarı çıtası bu kadar düşük olduğu için kimse sesini çıkartmıyor. Alan memnun veren memnun yani.
Beşiktaşta demirören döneminden yaşanan büyük hortumculuğun bedeli ödeniyor. Açın bakın topculara verilen bonservislere bakın 12 yılda 100 milyon dolar falan anca ödemişler.Transfermarttan bakabilirsiniz. Topcuların maaşı zaten yayın gelirinden reklamdan vs. karşılanıyor. Ama toplam borç 500 milyon dolar. Serdar bilgili bırakırken 10 milyon dolar ile bıraktım gibi şeyler söylüyor. Geriye kalan 350 milyon dolar civarı para buhar olmuş. Kimse çıkıpta niye hortumladın diyemiyor. Çünkü tüpcünün arkasındaki siyasi destekten çekiniliyor. Bir dönem sahte belgeden dolayı ceza aldı bjk , tüpcü döneminde.
Türkiyede temel sıkıntı denetimsizlik. Sadece sporda değil genel olarak hiç birşeyde denetim olmadığı için gücü alan istediği gibi kanunsuzluğu yapabiliyor. Faruk Süren hariç Kulüp başkanı olupta zenginleşmeyen kimse yok. Faruk Süren hariç çünkü o krizde battığı için başkanlığı bıraktı.